Новини
Генеральний директор SAT про Команду – Сміливих Волонтерів Логістики
24.05.2022 16:00:25

Генеральний директор SAT про Команду – Сміливих Волонтерів Логістики

24.05.2022 16:00:25

Друзі,

Знаємо, що в сьогоденній ситуації важлива підтримка всіх типів: як матеріальна, так і моральна.

Генеральний директор SAT, Боровко Андрій Олександрович, відверто розповів про реалії роботи компанії в умовах воєнного часу та бачення розвитку подій у майбутньому.

 

«Ще вчора ми працювали у звичному стабільному режимі, виконуючи свої посадові обов’язки, будували далекосяжні плани для розвитку компанії, втілення своїх особистих мрій та очікувань. Але сьогодні світ раптово став іншим, відбувся різкий перегляд цінностей, і ще те, що лише вчора здавалося рутинною працею, сьогодні стає героїчним вчинком.

Як і у кожному бізнесі, воєнні дії відобразились на роботі нашої компанії: через ворожі загрози ми були змушені прийняти болючі рішення та закрити частину своїх відділень на окупованих територіях і у місцях, де йдуть бої.

Незважаючи на труднощі, компанія SAT змогла знайти можливості та відразу адаптувати свої процеси для відновлення роботи буквально на 2-му тижні війни, вже в новому форматі. Ми чітко усвідомлюємо важливість забезпечення логістики в Країні. Так, складнощів багато, але попри усі несприятливі умови, ми оперативно, як ніколи, продовжуємо розробляти нові методи роботи, шукаємо нові схеми логістики, прокладаємо, можливо, єдині діючі на сьогодні, магістральні маршрути.

Ми працюємо! І ніяк по-іншому бути не може, коли нас чекають і нам довіряють. Нас чекають громадяни, нас чекають підприємства, приватні підприємці та усі, хто є нашими клієнтами ті, хто в цей час, підтримують економіку держави, підтримують обороноздатність та незалежність нашої країни.

В черговий раз доведено: SAT – Логістика для бізнесу!

Велику увагу ми приділяємо волонтерському руху: співпрацюємо з багатьма волонтерськими та благодійними організаціями як українськими, так і закордонними; надаємо свої приміщення та транспорт на потреби, які є сьогодні найнеобхіднішими. На сьогоднішній день, ми отримали колосальний досвід у питаннях перевезень та доставки гуманітарних вантажів як населенню, так і військовим ЗСУ. З початку війни SAT, за рахунок власних та зібраних коштів на пальне, зміг доставити понад 700 тонн допомоги.

Попри те, що планові показники доходу компанії занижені, ми в першу чергу покладаємось та використовуємо головний наш ресурс – транспорт; професійний та вмотивований персонал; бажання та віру в нашу силу. Дякуємо нашим Партнерам, з якими об’єднуємо зусилля та разом допомагаємо нашій Країні в цей надзвичайно важкий час.

Окремо хочеться сказати про нашу гордість, а саме – Команду. Про Людей, які згуртувались у єдиній меті. Тих, хто забезпечує функціонування нашого підприємства, хто, іноді, нехтуючи особистою безпекою, прибуває на робоче місце, бо так того вимагають обставини та непереборне бажання бути корисними у приближенні нашої спільної Перемоги.

Наші працівники – справжні Герої, тому що в цей час, усвідомлюючи критичну необхідність, вражають своїми прикладами:

–        керівник відділення – стає координатором волонтерського центру;

–        інженер з охорони праці, маючи відповідну кваліфікацію, – керує навантажувачем;

–        бригадир робітників – демонструє неабиякі організаторські, управлінські здібності та бере на себе керівництво більш відповідальною дільницею, і робить це блискуче;

–        працівники усіх типів логістики, водії, бухгалтери, юристи, охоронники, та усі на свої робочих місцях демонструють повну відданість справі.

Ми захоплюємось, коли спостерігаємо як розкриваються надзвичайні таланти та можливості колег в будь-якій критичній ситуації. Цінуємо вклад кожного!

Найкращі слова вдячності усім працівникам Компанії SAT, Партнерам, Волонтерам та Небайдужим, хто спільними зусиллями допомагає скрізь, де це можливо. Ви всі – справжні Герої!

Безліч планів, ідей, нових проектів розроблено в нашій Компанії та буде обов’язково впроваджено. Але це згодом, після нашої перемоги, після знищення ворога та подолання усіх негативних наслідків.

А сьогодні війна. І нам усім, кожному на своєму фронті, необхідно робити усе можливе та неможливе, для підтримання економіки країни, для перемоги нашої рідної України.

 

Звертаємося до усіх та закликаємо, хто має змогу та бажання, приєднуватися до наших волонтерських проектів. Сьогодні в нас є транспорт та найкращий персонал, але не вистачає палива для реалізації всіх планів, тож чекаємо на допомогу та підтримку.

Реквізити для надання фінансової допомоги на паливо для доставки гуманітарних вантажів:

Одержувач: Товариство з обмеженою відповідальністю “Транспортна компанія “САТ”

Код Одержувача: 35646516

Банк Одержувача: АТ «ОТП Банк» в м. Київ

МФО: 300528

Рахунок №: IBAN UA813005280000026004455062873

Призначення “Допомога на пальне”

 

Перевеземо! Допоможемо! Переможемо!

Залишайтесь у безпеці і все буде Україна!»

 

З повагою,

Генеральний директор SAT

Андрій Олександрович Боровко

всі новини

виберіть регіон

1 які вантажі заборонені до перевезення?

Пошук по сайту